TEVREDENHEID

 

Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Heeft u een klacht die u direct met ons wilt delen? Gebruik dan info@tandartsdevalcke.nl  of bel de praktijk op 073-6566212 en vraag ons om een verhelderend gesprek. Uw tandarts kan dan uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier deed. Wij kunnen dan gezamenlijk ons best doen en zoeken naar een oplossing. Eventueel stellen we u voor om hiervoor een afspraak te maken waarin wij e.e.a. nader kunnen bespreken met elkaar. Bent u er met uw klacht met ons niet uitgekomen of u wilt uw klacht met een onafhankelijke partij bespreken? Dan kunt u telefonisch informatie inwinnen bij het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP)

telefoonnummer 0900 20 25 012, € 0,90 per gesprek.

Het TIP is opgericht door de KNMT. De TIP-medewerker kan met u meedenken hoe u het beste met uw tandarts in gesprek kunt gaan en geeft u hiervoor tips en handvatten.

Komt u er alsnog niet uit? Dan kunt u terecht bij de onafhankelijke beroepsorganisatie KNMT waarbij wij aangesloten zijn.

 

Naar het klachtformulier van de KNMT.

MEDEDELING

Na 10 jaar samenwerking moeten wij na de kerstvakantie helaas afscheid nemen van onze tandarts Heleen van Asseldonk. Zij ruilt haar stoel en reistijd bij ons in voor een stoel en 5 minuten fietsen in haar woonplaats Nijmegen. Wij wensen haar het allerbeste toe en zullen haar zeker missen.

Klik hier voor meer informatie

Omdat wij niet meteen een vervanging voor tandarts van Asseldonk hebben zullen controles deels opgevangen worden door de mondhygiëniste Toos Ernst. Behandelingen worden uitgevoerd door tandarts de Valcke. Hierdoor ontstaan er onverhoopt wel langere wachttijden bij het inplannen van een bezoek aan de praktijk. Wij rekenen op uw begrip in deze. Namens het team van tandartsenpraktijk A.E.M. de Valcke, Bij voorbaat dank.