TEVREDENHEID

 

Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Heeft u een klacht die u direct met ons wilt delen? Gebruik dan info@tandartsdevalcke.nl  of bel de praktijk op 073-6566212 en vraag ons om een verhelderend gesprek. Uw tandarts kan dan uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier deed. Wij kunnen dan gezamenlijk ons best doen en zoeken naar een oplossing. Eventueel stellen we u voor om hiervoor een afspraak te maken waarin wij e.e.a. nader kunnen bespreken met elkaar. Bent u er met uw klacht met ons niet uitgekomen of u wilt uw klacht met een onafhankelijke partij bespreken? Dan kunt u uw vraag voorleggen aan het Tandheelkundig Informatie Punt. Die kan u advies geven over welke stappen u kunt ondernemen om uw klacht op te lossen. U doet dat via het speciale contactformulier op Allesoverhetgebit.nl

Komt u er alsnog niet uit? Dan kunt u terecht bij de onafhankelijke beroepsorganisatie KNMT waarbij wij aangesloten zijn.

 

Naar het klachtformulier van de KNMT.

Zeer gewaardeerde patiënt,

Bijna 42 jaar nadat ik mijn praktijk ben begonnen houd ik op met de taken die er als praktijkeigenaar bij komen en zal ik mij alleen nog richten op hetgeen ik het liefst doe, tandheelkunde.

Na een periode van zorgvuldig onderzoeken wie ik de beste kandidaat acht om mijn patiënten en werknemers over te nemen is mijn keuze gevallen op Daan Kruger, eigenaar van Tandartsenpraktijk Beukenhof.

Per 1 september zal hij de praktijk en praktijkvoering overnemen en zullen wij verder gaan als Tandartsenpraktijk Beukenhof – locatie Molenrijnselaan.

Naast de vaste gezichten die u gewend bent bij ons te zien zullen er in de loop van de tijd ook enkele nieuwe bijkomen. Voor u als patiënt zal er de komende tijd weinig veranderen. Wij kijken er naar uit u en onze nieuwe collegae te ontvangen in uw vertrouwde omgeving.

Met vriendelijke groet en tot snel,

André de Valcke

U kunt ons per 1 september bereiken op de volgende manieren:

www.tandartsenpraktijkbeukenhof.nl

info@tandartsenpraktijkbeukenhof.nl

073-6566212