Pijnklacht
Wanneer u een acute pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Tijdens openingstijden doen wij altijd ons uiterste best om u bij spoed of bij pijnklachten op dezelfde dag nog te behandelen. U kunt ons bereiken op 073-6566212.

Buiten de openingstijden is er een spoedgevallendienst geregeld met de daaraan meewerkende tandartsen uit de omgeving. Welke tandarts die dag de spoeddienst verzorgt staat vermeld in het bovenstaande overzicht. Tevens staat dit vermeld in het Klaverblad en op het antwoordapparaat van onze praktijk.

Wanneer gaat u naar de spoed tandarts?

Als u ernstige pijnklachten heeft of wanneer er na een tandartsbehandeling problemen zijn ontstaan die niet kunnen wachten, neemt u contact op met de spoed tandarts. Dit geldt bijvoorbeeld voor een nabloeding of een afgebroken tand na een ongeluk.

Voorbeelden van spoedklachten zijn:

  • Ernstige pijnklachten
  • Nabloedingen van een tandheelkundige behandeling
  • Afgebroken of loszittende tanden na een ongeluk

Indien u van deze dienst gebruik wilt maken moet u rekening houden met de volgende punten:

  • u moet zich kunnen legitimeren
  • u moet uw verzekeringspasje meenemen
  • u moet mogelijk direct contant kunnen afrekenen

voor behandelingen na 17.00 uur, in het weekend en ’s nachts betaalt u bovendien een toeslag.

Voor informatie over tandletsel, klik hier voor de folder tandletsel van het Ivoren Kruis.

AANGEPASTE WERKZAAMHEDEN PRAKTIJK

IN VERBAND MET COVID-19 / CORONAVIRUS

Ten behoeve van de gezondheid van patiënten, onszelf en het aanhoudend tekort in beschermingsmiddelen komen we tot het besluit om een aangepast rooster in te zetten. Dit betekent dat wij alleen patiënten met ERNSTIGE spoedklachten behandelingen ontvangen om zo risico op eventuele besmetting te minimaliseren.

Spoedgevallen zijn:

 

Patiënten die besmet zijn met het coronavirus kunnen niet in de reguliere praktijk behandeld worden. Bent u besmet of denkt u besmet te zijn en heeft u spoedhulp nodig, dan moet u de praktijk bellen voor advies en eventuele doorverwijzing.

Hoe lang houden wij deze aangepaste werkzaamheden erop na?

Vooralsnog houden wij t/m 6 april aan. Het verloop hiervan is moeilijk te voorspellen voor ons.

Laat ons weten wanneer het volgende voor u geldt:  

Blijf thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet.

Als je koorts hebt (38 graden en hoger) met daarbij hoesten of kortademigheid en nemen de klachten toe, neem dan telefonisch contact op met je huisarts.

 

BEL OF MAIL MET DEZE INFO VÓÓR DE AFSPRAAK, KOM NIET BINNEN!

PUBLIEKSINFORMATIE

De meest recente informatie over het coronavirus staat op de site van het RIVM. www.rivm.nl Met vragen over het coronavirus kan iedereen ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800-1351 van de rijksoverheid.