Pijnklacht
Wanneer u een acute pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Tijdens openingstijden doen wij altijd ons uiterste best om u bij spoed of bij pijnklachten op dezelfde dag nog te behandelen. U kunt ons bereiken op 073-6566212.

Buiten de openingstijden is er een spoedgevallendienst geregeld met de daaraan meewerkende tandartsen uit de omgeving. Welke tandarts die dag de spoeddienst verzorgt staat vermeld in het bovenstaande overzicht. Tevens staat dit vermeld in het Klaverblad en op het antwoordapparaat van onze praktijk.

Wanneer gaat u naar de spoed tandarts?

Als u ernstige pijnklachten heeft of wanneer er na een tandartsbehandeling problemen zijn ontstaan die niet kunnen wachten, neemt u contact op met de spoed tandarts. Dit geldt bijvoorbeeld voor een nabloeding of een afgebroken tand na een ongeluk.

Voorbeelden van spoedklachten zijn:

  • Ernstige pijnklachten
  • Nabloedingen van een tandheelkundige behandeling
  • Afgebroken of loszittende tanden na een ongeluk

Indien u van deze dienst gebruik wilt maken moet u rekening houden met de volgende punten:

  • u moet zich kunnen legitimeren
  • u moet uw verzekeringspasje meenemen
  • u moet mogelijk direct contant kunnen afrekenen

voor behandelingen na 17.00 uur, in het weekend en ’s nachts betaalt u bovendien een toeslag.

Voor informatie over tandletsel, klik hier voor de folder tandletsel van het Ivoren Kruis.

Zeer gewaardeerde patiënt,

Bijna 42 jaar nadat ik mijn praktijk ben begonnen houd ik op met de taken die er als praktijkeigenaar bij komen en zal ik mij alleen nog richten op hetgeen ik het liefst doe, tandheelkunde.

Na een periode van zorgvuldig onderzoeken wie ik de beste kandidaat acht om mijn patiënten en werknemers over te nemen is mijn keuze gevallen op Daan Kruger, eigenaar van Tandartsenpraktijk Beukenhof.

Per 1 september zal hij de praktijk en praktijkvoering overnemen en zullen wij verder gaan als Tandartsenpraktijk Beukenhof – locatie Molenrijnselaan.

Naast de vaste gezichten die u gewend bent bij ons te zien zullen er in de loop van de tijd ook enkele nieuwe bijkomen. Voor u als patiënt zal er de komende tijd weinig veranderen. Wij kijken er naar uit u en onze nieuwe collegae te ontvangen in uw vertrouwde omgeving.

Met vriendelijke groet en tot snel,

André de Valcke

U kunt ons per 1 september bereiken op de volgende manieren:

www.tandartsenpraktijkbeukenhof.nl

info@tandartsenpraktijkbeukenhof.nl

073-6566212